Yoyo Anaokulu

2019 yılında Bursa Özlüce’de eğitim hayatına başlayan Yoyo Anaokulu için 360 derece hizmet sunduk. Markanın isminden başlayarak tüm görsel tasarımlarını hazırlayarak, iletişim ve reklam kampanyalarını yönettik.


Yoyo Anaokulu için neler yaptık;

Önce işletmeleye akılda kalıcı, eğlenceli ve söylemi kolay bir isim bulmamız gerekiyordu ve Yoyo Anaokulu ismini bulduk.
Logo çalışmasından başlayarak tüm kurumsal kimlik tasarımlarını hazırladık.
Markayı hedef kitle ile buluşturabilmek için Bursa’nın en yoğun AVM’si olan Korupark’ta 3 gün süren etkinlik organize ettik
Modern çağa uygun şekilde kullanımı kolay, mobil uyumlu web sitesini hazırladık.
Sosyal medya hesaplarını yönettik.
Açık hava reklam kampanyaları, dergi ve amerikan servis reklamları ile markanın bilinirliğini arttırdık.

Açık Hava Reklam Kampanyası ile tüm dikkatleri markaya yöneldi

Yoyo Anaokulu için açık hava reklam mecralarında bir çok reklam tasarımına imza attık. Marka bilinirliğini arttırmak için başladığımız planlama sonrasında anaokulunun farklı yönlerini anlatarak devam etti. Son olarak hem marka değerini arttırmak hem de farkındalık yaratmak amacıyla ürettiğimiz fikir ve kampanyamız hem yerel medyada hem de Bursalılar üzerinde çok etkili oldu. Denizlerdeki kirliliğe ve çevre sorunlarına dikkat çekmek için 2 billboard üzerine özel uygulama yapıldı. 1 tanesine canlı fidanlar dikerek, yoldan geçenlerin sulaması sağlandı diğerine de 3 boyutlu hayvan maketleri yerleştirerek, içine gerçek plastik atıklar doldurduk. Bu sayede balıkların o plastik atıkları yiyerek hayatlarını kaybettiğini, daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladık.

Category: Slider
Author: 3 Boyut Medya
Client: Yoyo Anaokulu / Plop Crea
Date: Haziran 19, 2019